If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
4-ри бутални спирачни апарати Brembo от GTV 3.0 на 156 2.4 JTD
Въпроса е дали има особено голям смисъл.В мазето ми виси едно брембо от 166 и още не мога да се наканя да метна едни 300,350лв.за да го монтирам.Все си мисля обаче,че с едни армирани маркучи и едни накладки от висок клас ефекта ще е същия като от монтажа на брембо.Но нека да кажат по запознатите колеги.
Определено армирани маркучи и накладки е по евтин вариант и вече съм го обмислял,но ми се иска да разбера колко голям е филма със цялата тази работа.
Ела да ти дам да покараш малко Кросвагона ако идваш към Варна и ще разбереш че разликата е огромна
Е, тук е на 330 мм а не на 305 като при GTV-то , но Брембото си е Брембо! Поне аз открива огромна разлика в сравнение с предната 156-ца!
При 305 и 310 мм не можеш да караш в по малки джанти от 16-ки а при 330 минимума ти е 17-ки.
АКО бях на теб щях да си търся направо шенкели от Кросвагон и да не правя никакви приправяния а директно да ги монтирам!
Според мен, освен ако не си 300+ коня и не караш постоянно на макс с резки спирания почти до 0, то големи апарати и дискове не ти трябват. Чисто визуално изглежда "гот", ако това целиш - слагай смело
Лично аз нямах никакви проблеми със спирачките и спирането на писта Серес, а времената които давам не са по-зле от коли с 4-5-6-8 бутални апарати и гоУеми дискове. Карах със стоковите спирачки (еднобутални апарати 284мм нарязани дискове и по-спортни накладки. Така, че сам си прецени дали на този етап има нужда да набиеш едни 1000++лв за апарати, ремонтен комплект, накладки, дискове, планки, маркучи...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Ела да ти дам да покараш малко Кросвагона ако идваш към Варна и ще разбереш че разликата е огромна
Е, тук е на 330 мм а не на 305 като при GTV-то , но Брембото си е Брембо! Поне аз открива огромна разлика в сравнение с предната 156-ца!
При 305 и 310 мм не можеш да караш в по малки джанти от 16-ки а при 330 минимума ти е 17-ки.
АКО бях на теб щях да си търся направо шенкели от Кросвагон и да не правя никакви приправяния а директно да ги монтирам!
С удоволствие Иво,но съм в Англия в момента.Може би на феста ще направя едно кръгче ако идваш.
Според мен, освен ако не си 300+ коня и не караш постоянно на макс с резки спирания почти до 0, то големи апарати и дискове не ти трябват. Чисто визуално изглежда "гот", ако това целиш - слагай смело
Лично аз нямах никакви проблеми със спирачките и спирането на писта Серес, а времената които давам не са по-зле от коли с 4-5-6-8 бутални апарати и гоУеми дискове. Карах със стоковите спирачки (еднобутални апарати 284мм нарязани дискове и по-спортни накладки. Така, че сам си прецени дали на този етап има нужда да набиеш едни 1000++лв за апарати, ремонтен комплект, накладки, дискове, планки, маркучи...
Прав си,докато не си намеря правилните шенкели ще съм на план "В".Спрял съм се на армирани маркучи Wezmoto,вентилирани дискове на Мтес и накладки EBC Greenstuff,Brembo или нещо от този клас.
Благодаря на отзовали те се!
Comment